Wij zoeken collega’s!

21 september 2021

Join the team

Op zoek naar een leuke bijbaan naast school of studie? Wij zoeken regelmatig nieuwe collegaโ€™s voor de functies van medewerker keuken, medewerker bar, of medewerker bediening. Werken bij Bistro Bar JUS, De Beurs en Olijf betekent een leuk zakcentje verdienen terwijl je waardevolle skills ontwikkelt in een jong en bruisend team. Vanaf 15 jaar ben je welkom om te solliciteren.

Solliciteren is simpel:

  1. Stuur ons een mailtje (info@olijftiel.nl) waarin je kort toelicht wie je bent en waar je naar op zoek bent.
  2. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
  3. De kennismaking. Kom even langs om kennis te maken. Wij laten ons bedrijf graag aan je zien en spreken een proefdag met je af om een paar uur te komen werken.
  4. Bevalt het van beide kanten. Welkom bij Bistro Bar JUS, De Beurs en Olijf!

Werk & nieuws

Beurs Buiten

Al 10 jaar is de Beurs in Tiel en omstreken een begrip.ย De allerlekkerste drankjes, fijne mensen, heerlijk etenโ€ฆ maar ook de beste feestjes!

Korenbeursstrand

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke...

Bevrijdingsdag

Vrijdagavond 5 mei vieren we Bevrijdingsdag op het Korenbeursplein! Het plein start om 20.00-21.30 uur met live muziek van Down by the Jetty! Om 22.00-23:30 uur nemen The Beuk Brothers het podium over.