Bestel nu jouw borrelbox!

9 december 2021

Lekker borrelen

Terug van nooit echt weg geweest: de borrelboxen! Kies hieronder voor welke borrelbox jij gaat.

Borrelbox Olijf: Antipasti
19.00 | 2 personen

Italiaanse lekkernijen! Drie soorten hammetjes, gegrilde groenten, drie verschillende bruschetta’s, tomaatjes met mozzarella, olijven en Pecorino kaas!

Borrelbox De Beurs

19.00 | 2 personen

Broodjes met olijventapenade en tomatensalsa, glaasjes gevuld met salade van komkommer & feta, drie soorten hammetjes, spiesjes huisgemarineede zalm, glaasjes gevuld met roomkaas & garnalen, spiesjes met kippendij, drie soorten kaasjes en olijven!

Borrelbox JUS 
19.00 | 2 personen

Broodjes met olijventapenade en aïoli, drie soorten hammetjes, carpaccio bombe, glaasjes met runderzalm en salade, gegrilde groenten, gehaktballetjes in tomatensaus, garnalen spiesjes en quiche met ricotta en spinazie!

Let op! De borrelbox JUS is half warm, half koud. Deze hapjes moet je zelf verwarmen in de oven, 6 minuten op 180 °C. De hapjes zitten in bakjes die in de oven kunnen!

Werk & nieuws

Beurs Buiten

Al 10 jaar is de Beurs in Tiel en omstreken een begrip. De allerlekkerste drankjes, fijne mensen, heerlijk eten… maar ook de beste feestjes!

Korenbeursstrand

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke...

Bevrijdingsdag

Vrijdagavond 5 mei vieren we Bevrijdingsdag op het Korenbeursplein! Het plein start om 20.00-21.30 uur met live muziek van Down by the Jetty! Om 22.00-23:30 uur nemen The Beuk Brothers het podium over.