Bestel nu jouw borrelbox!

9 december 2021

Lekker borrelen

Terug van nooit echt weg geweest: de borrelboxen! Kies hieronder voor welke borrelbox jij gaat.

Borrelbox Olijf: Antipasti
19.00 | 2 personen

Italiaanse lekkernijen! Drie soorten hammetjes, gegrilde groenten, drie verschillende bruschetta’s, tomaatjes met mozzarella, olijven en Pecorino kaas!

Borrelbox De Beurs

19.00 | 2 personen

Broodjes met olijventapenade en tomatensalsa, glaasjes gevuld met salade van komkommer & feta, drie soorten hammetjes, spiesjes huisgemarineede zalm, glaasjes gevuld met roomkaas & garnalen, spiesjes met kippendij, drie soorten kaasjes en olijven!

Borrelbox JUSย 
19.00 | 2 personen

Broodjes met olijventapenade en aรฏoli, drie soorten hammetjes, carpaccio bombe, glaasjes met runderzalm en salade, gegrilde groenten, gehaktballetjes in tomatensaus, garnalen spiesjes en quiche met ricotta en spinazie!

Let op! De borrelbox JUS is half warm, half koud. Deze hapjes moet je zelf verwarmen in de oven, 6 minuten op 180 ยฐC. De hapjes zitten in bakjes die in de oven kunnen!

Werk & nieuws

Wat te doen met kerst?

Kersttip: De kerst 5-daagse in de bovenzaal van De Beurs! Van woensdag 22 t/m zondag 26 december ben je van harte welkom!

Bestel nu jouw borrelbox!

Terug van nooit echt helemaal weg geweest: de borrelboxen! Lees snel verder en kies hieronder waar jij vanavond voor gaat!

Wat doen wij in december?

Met de huidige maatregelen hebben we voor nu besloten ons uitsluitend te focussen op afhaal & bezorging. Voor lunch of dinch kun je terecht......