Pietenmiddag bij Olijf

28 oktober 2022

Oh kom maar eens kijken…

Laat je mini pietje(s) zaterdag 26 november vanaf 13:00 tot 16:00 uur springen in onze bovenzaal en aansluitend een pizza eten bij Olijf!


We hebben een groot springkussen onder begeleiding van echte pieten, zodat de ouders/verzorgers een lekker drankje kunnen nuttigen bij de bar! Ook hebben we een leuke knutselhoek waar de mini pietjes zelf hun eigen pieten mutsje kunnen maken en natuurlijk hebben we onwijs veel kleurplaten! Ondertussen kan er volop gesnoept worden van al het snoepgoed en limonade. Van 16:00 tot 17:00 uur staat er een tafel bij Olijf voor je klaar en mag je mini pietje een kleine pizza en een bolletje ijs komen eten. Ouders/verzorgers kunnen gewoon van de kaart mee eten!

Werk & nieuws

Beurs Buiten

Al 10 jaar is de Beurs in Tiel en omstreken een begrip. De allerlekkerste drankjes, fijne mensen, heerlijk eten… maar ook de beste feestjes!

Korenbeursstrand

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke...

Bevrijdingsdag

Vrijdagavond 5 mei vieren we Bevrijdingsdag op het Korenbeursplein! Het plein start om 20.00-21.30 uur met live muziek van Down by the Jetty! Om 22.00-23:30 uur nemen The Beuk Brothers het podium over.