Dinnershow The Rehab Project @De Beurs

25 november 2022

Een avond vol entertainment!

Een avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn we terug met de Dinnershow bij De Beurs! Uit een liefde voor jazz met een R&B twist werd drie jaar geleden The Rehab Project geboren, een Amy Winehouse coverband.

De band bestaat uit zes muzikanten uit Tiel. Een strakke ritmische basis wordt neergelegd door drummer Leon Damhuis en Kevin Farrelly op de basgitaar. Jorden van Dijk bouwt met zijn gitaarspel het geheel verder op, samen met toetsenist Chris Meijerink. Moos d’Olivat accentueert op trompet en Chelsie de Ruiter zingt haar versie van Amy’s unieke stem.

Dit keer doet de band iets extra bijzonders: The Rehab Project vertelt en musiceert het levensverhaal van Amy. Van Amy’s jeugd, inspiratiebronnen en iconische groeimomenten tot en met hits van albums Frank en Back to Black.

Werk & nieuws

Wat te doen met kerst?

Kersttip: Kerstdinch en thuiskook-kits van Bistro Bar JUS! Bij Olijf hebben we besloten eerste en tweede kerstdag te sluiten, zodat wij ons volledig kunnen storten op het helpen van onze buren bij JUS.

Dinnershow The Rehab Project @De Beurs

Een avond vol entertainment, lekker eten en gezelligheid. Zaterdag 17 en zondag 18 december zijn we terug met de Dinnershow bij De Beurs! Uit een liefde voor jazz met een R&B twist werd drie jaar...

Pietenmiddag bij Olijf

Laat je mini pietje(s) zaterdag 26 november vanaf 13:00 tot 16:00 uur springen in onze bovenzaal en aansluitend een pizza eten bij Olijf! We hebben een groot springkussen onder begeleiding...