Korenbeursstrand

Strandfeest in hartje Tiel

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke licht show en natuurlijk een dansende massa en je hebt Korenbeursstrand!

We beginnen het weekend op de vrijdag met de Live avond van Korenbeursstrand! De Surinaamse podiumsensatie Trafassi komt met volledige band naar ons tropisch feest voor een avondvullende show. Ze worden die avond vergezeld door onze vrienden Juliënne en Merco.

Zaterdag gaat het echt los. De nieuwe baas van de bubbling (De Schuurman!) gaat ons plein laten trillen, naast de mannen van Basshall Soundsystem.Lokale held en internationale ster Papi Mikey Dinero gaat er voor zorgen dat jullie zijn naam nooit meer vergeten.Daarnaast zijn we supertrots dat we de primeur hebben van de eerste vinyl set van Solskin!
Gelukkig is onze sloopkogel Grande Vida terug en verwelkomen we dit jaar Be Charm’d en Tielenaar Mvnoah.
“Onze” Bram en Fusion maken de affiche compleet met wat misschien wel het optreden wordt waar we het meest naar uit kijken!
Kortom, hier wil je gewoon bij zijn!

Werk & nieuws

Beurs Buiten

Al 10 jaar is de Beurs in Tiel en omstreken een begrip. De allerlekkerste drankjes, fijne mensen, heerlijk eten… maar ook de beste feestjes!

Korenbeursstrand

Al 9 jaar (!) de start van de zomer in Tiel. Neem het mooiste plein van Tiel, vul dat met top acts, heerlijke drankjes, zand, een dikke...

Bevrijdingsdag

Vrijdagavond 5 mei vieren we Bevrijdingsdag op het Korenbeursplein! Het plein start om 20.00-21.30 uur met live muziek van Down by the Jetty! Om 22.00-23:30 uur nemen The Beuk Brothers het podium over.